Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalainen perinnekultuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on mobilisaatio hoitoa eli hyödynnetään kehon omia liikeratoja eli jalan -, käden - ja selän liikkeitä. Hoito on KIVUTONTA. Näin saadaan avattua sekä tasapainotettua kehon kireyksiä ja jumeja kalvorakenteessa eli faskioissa.

Hoito sopii vauvasta vaariin, kuntoliikkujalle, aktiiviliikkujalle, soittajille eli KAIKILLE ihmisille. Jokaisen keho tarvii tasapainotusta, jotta kehon kineettinen ketju toimisi joustavasti sekä tasapainoisesti. Keho on anatominen kokonaisuus. Toiminta ketjuamme, joka alkaa varpaista ja etenee nenänpäähän saakka, kutsutaan kineettiseksi ketjuksi. Jos tässä ketjussa tulee toiminta häiriö eli lihas tai nivel jumii . Se vaikuttaa jumikohdan yläpuolelle ja alapuolelle, aiheuttaen kiputiloja tai liikeradan vajausta.

Kehomme kertoo elämästämme. Elämän aikana esim. tapaturmat, kaatumiset, työasennot voivat aiheuttaa kineettiseen ketjuumme epätasapainoa. Tämä aiheuttaa kehoomme toiminnan vajausta, kiristyksiä, jumeja ja kipuja. Tämä tulee esiin kankeutena, jähmeytenä, väsymyksenä. 

Perinteisellä jäsenkorjauksella pyritään tasapainottamaan em. asioita, jotta kehomme voisi toimia vapaasti ja joustavasti sekä olla rennompi.

Jokaisen keho tarvitsee tasapainotusta eli huoltoa. Perinteinen jäsenkorjaus on oiva apu siihen.

Keho on joustava ja mieli virkeä.

TERVETULOA PERINTEISEEN JÄSENKORJAUKSEEN!!