BB Blogin aloitus

28.05.2023

Sain ajatuksen bogista Lena Halen pitämän koulutuksen alla. Hän on todella mahtava pitämään koulutusta, aiheena oli digimarkkinointi. Suosittelen vahvasti kouluttajaa ja koulutusta.

Alussa ajattelin kertoa hieman taustaa. Kaikki on joskus alussa ja minä myös tässä ja nyt.

Tässä alan aukaisemaan ajatuksia vauvahieronnasta, imetyksestä ja perinteisetä jäsenkorjauksesta. Hoidoissa käyneiden hoitopolkuja, nimettöminä. Ajatuksia yrittäjyydestä omanelämän rinnalla.

Tällä hetkellä teen kahta työtä, yritykseni lisäksi saan olla työssä sairaalalla sairaanhoitajana perheosaston ja lasten osaston välillä.

Tukijoukkonani toimii oma puolisoni ja perheeni. Puolisoni ideasta lähdin luonnon helmaan "toimistolomalle" miettimään yritys ajatuksia ja lupasi palata kolmenyön jälkeen kotiin. Luonnon helmassa on hyvä miettiä yritys juttuja. Lämmin kiitos kuuluu rakkaalle puolisolleni.

Yrittäjyyden polulle elämä ohjautui vauvahieronnan ja perinteisenjäsenkorjaus opintojen myötä. Olisi hieno saada jäädä 50% yrittäjäksi kokopäivätyöstä ja tehdä sairaalalla 50%. Molemmat tehtävät ovat lähellä sydäntäni.

Avun antaminen pienemmälle ja isommalle keholle haasteellisiin elämän tilanteisiin on niin palkitsevaa, hyvää oloa antavaa. On ihana kuulla kuinka vauvan tyytyväisyys lisääntyy sekä perhe jaksaa paremmin. Kun aikaisen keho alkaakin toimimaan notkeammin liikunta alkaa saamaan uudelleen jalansijaa elämässä, levottomat jalat rauhoittuu, uni alkaa maistumaan uudelleen, sängystä nousu on sukkelampaa, särkylääkkeiden käyttö vähenee.

Tämä työ on huippua !

Olen nyt sairaslomalla. Toipuminen on mukavasti lähtenyt etenemään. Vauvahieronnan pariin palaaminen alkaa häämöttämään ja sitten jonkun ajan kuluttua myös perinteiset jäsenkorjaus hoidot alkavat.

Lämmin kiitos jo käynneille asiakkaille. Teitä ja uusia asiakkaita odotan kohta jälleen, pienet ja isot.

" Onkos piä kippeen ussein, tikkuilooko kavioissa ja käpälissä? Onko koko roppa jotenki kankee?

Perinteinen jäsenkorjaus hoito pyyhkii kaikki mainitut oireet pellolle. Sen jäläkeen saat nousta eri vetreenä ylös ja selekä taipuu ja kengän nauhatkin sujahtoo kiinni.

Kannattaa kokeillo, niin ihanaa pallautetta on niin moni asiakas sanonu.

TERVETULLOO.

100 rosentin TYYTYVÄISYYS TAKKUUN SAAT...TUU UUELLEEN JOS TYKKÄSIT!!  MONI ON TULLUT! "